Den Ægte Vare

Den bedste kvalitet og produkter der smager af den ægte vare, er den altoverskyggende målsætning hos Christian Vollstedt. Det er med respekt for vore traditionsrige opskrifter, at vi fremstiller kendte produkter som for længst er faldet i alles smag.

Med det traditionelle håndværk som udgangspunkt, lancerer vi hvert år en palette af nye og indbydende pølsevarianter, der lægger nye lag af smagsoplevelser oven på den gode Vollstedt smag.

Til vores røgvarer bruger vi stadig de gamle røgovne fra 1862. Det er herigennem den autentisk og velkendte smag bliver modnet. Vi udbener selv danske kreaturer, lam, fjerkræ og grise. Så når du køber ind hos os, kan du efter eget ønske se dine bøffer eller koteletter blive skåret ud og selv bestemme, hvor store bøfferne skal være.

Gode råd og vejledning

Vi rådgiver dig om stegetider, tilberedningen og hvordan bøffen bliver mest mør og saftig. Vi kender vore produkter særdeles indgående og rådgiver dig gerne om hvilke produkter der smager bedst til den ret du vil tilberede.

En nidkær fastholdelse af vore traditionsrige opskrifter, sikrer den fremragende ensartede kvalitet, med den kendte og karakteristiske smag, som kendetegner den ægte varer og de Sønderjyske Specialiteter, vi har produceret her i forretningen på Naffet 22 siden 1862.


diplommedaljer
Untitled document medaljer