DEN ÆGTE VARE

Christian Vollstedt er et familiedrevet slagterdynasti, som blev grundlagt tilbage i 1862. Virksomheden på Naffet i Haderslev består af en moderne produktion, pakkeri samt butik. Slagtervirksomheden drives i dag af ægteparret Lone og Jacob Vollstedt.

I 2015 etablerede vi, i samarbejde med Lagkagehuset, en ny slagterbutik i Kolding, som bestyres af Lone.

Jacob overtog virksomheden i 2000, efter en læretid hos Ricopølser i Haderslev. Efter endt læretid kom han hjem i virksomheden og arbejdede med i produktionen indtil overtagelsen i år 2000. Jacob og Lone har 3 børn, Frederik, Julie og Philip, der alle deltager i virksomheden med deres forskellige kompetencer.

I vores produktion anvender vi stadig det gamle håndværk, samtidig med at vi tilpasser vores sortiment ud fra vores kundegrundlag. Vi har igennem alle generationerne formået at dygtiggøre os og være innovative og har hele tiden haft fokus på nytænkning indenfor området. Det er en proces der aldrig slutter. Vi har altid været kendt for et stort og varieret udvalg. Vi plejer at sige, at det er ikke den ting vi ikke kan lave.

Vi kontrollerer hele tiden vore færdige produkter. Intet overlades tilfældighederne. Det er meget vigtigt for os, at vi kan fastholde kvaliteten. Tingene skal være i orden. Det handler om at gennemføre forandringer og stadig fastholde kvaliteten.

Vores slogan er ”den ægte vare” og det er ikke bare et slogan uden indhold, hos os hænger kvalitet og traditioner nøje sammen.

Den bedste kvalitet og produkter der smager af den ægte vare, er den altoverskyggende målsætning hos Christian Vollstedt. Det er med respekt for vore traditionsrige opskrifter, at vi fremstiller kendte produkter som for længst er faldet i alles smag.

Med det traditionelle håndværk som udgangspunkt, lancerer vi hvert år en palette af nye og indbydende pølsevarianter, der lægger nye lag af smagsoplevelser oven på den gode Vollstedt smag.

Til vores røgvarer bruger vi stadig de gamle røgovne fra 1862. Det er herigennem den autentiske og velkendte smag bliver modnet. Vi udbener selv danske kreaturer, lam, fjerkræ og grise. Så når du køber ind hos os, kan du efter eget ønske se dine bøffer eller koteletter blive skåret ud og selv bestemme, hvor store bøfferne skal være.

Gode råd og vejledning

Vi rådgiver dig om stegetider, tilberedningen og hvordan bøffen bliver mest mør og saftig. Vi kender vore produkter særdeles indgående og rådgiver dig gerne om hvilke produkter der smager bedst til den ret du vil tilberede.

En nidkær fastholdelse af vore traditionsrige opskrifter, sikrer den fremragende ensartede kvalitet, med den kendte og karakteristiske smag, som kendetegner den ægte vare og de Sønderjyske Specialiteter, vi har produceret her i forretningen siden 1862.